Marie Claire Award

„Unul dintre 25 de produse care îți va schimba viața”

Marie Claire a premiat pasta de dinți Brilliance in topul celor 25 de produse care îți schimbă viața.

Elle Award

„Cea mai rapidă si cea mai eficientă soluție de albire a dinților acasă”

New York: cosmeticianul dentar Dr. Michael Apa, a recomandat Crest Whitestrips 1-Hour Express ca „cel mai eficient tratament de albire a dinților acasă” la gala de premiere ELLE AWARDS.

New Beauty Award

„Cel mai bun tratament pentru acasă”

New Beauty a nominalizat Crest Whitestrips 1-Hour Express ca „Cel mai bun Înalbitor de Dinți pentru Acasă” in editia 2015 Beauty Choice Awards.

Shape Award

„Beauty All-Stars”

Dupa cum a fost publicat și în revista Shape, Noiembrie 2015: Crest 3D Whitestrips Professional Effects au fost prezentate ca fiind unul dintre produsele de frumusete all-star, care au schimbat viața de-a lungul ultimilor 30 de ani..

Sheckys Award

„Cel mai Bun Produs de Îngrijire Orală”

Shecky’s a numit Crest 3D Whitestrips Professional Effects ca „Cel mai bun Produs de îngrijire orală” în la gala de Premii din 2011.

Ebony Award

„Cea mai bună Paste pentru Albire”

Ebony Magazine a numit Crest 3D White Brilliance ca „Cea mai bună pasta de dinți de albire” în anul 2014 la gala de Premii de Frumusețe și Îngrijire.

Life Style Award

„Cele mai Bune Benzi de Albirea Dinților”

Life & Style au numit Crest 3D White Professional Effects Whitestrips ca „Cele mai bune Benzi de Albire a Dinților” la gala sa de Premii 2011 Beauty Awards.

Shape Award

„Cel mai bun Tratament de Albirea Dinților”

Revista Shape a numit Crest 3D White 1 Hour Express Whitestrips „Cel mai bune Tratament de Albirea Dinților” la gala 2011 Beauty Awards.

Total Beauty Award

„Alegerea Editorului – Cel mai bun produs de Îngrijire Orală”

Total Beauty a numit Crest 3D White Glamorous White alegerea editorului pentru „Cel mai bun produs de Îngrijire Orală” la gala Total Beauty Awards.

Star Award

„Cel mai bun Produs de Îngrijire Dentară”

Revista Star a numit Crest 3D White Professional Effects ca “Cel mai bun Produs de Îngrijire Dentară” la gala 2011 Star Beauty Awards.

Mens Health Award

„Cel mai bun Înălbitor de Dinți”

Men’s Health a premiat Crest 3D White 1 Hour Express Whitestrips ca „Cel mai bun Înălbitor de Dinți” în gala sa 2014 Grooming Awards.