Opțiuni de Expediere

Produsul comandat este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de compania GLS Curier cu tarif unic de 20 LEI oriunde în țară, fără taxă pe km exterior:

  • Informatii de contact GLS Curier pentru zona dumneavoastra puteti gasi aici: https://www.gls-group.eu
  • Coletul  va fi livrat in termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii si expedierea coletului din depozit ; sambata si duminica nu se livreaza;
  • În momentul în care coletul este expediat veţi fi notificat inclusiv prin email;
  • Puteţi verifica oricand statusul pachetului dumneavoastră accesand acest www.gls-group.eu
  • In cazul in care agentul companiei de curierat nu va gaseset la adresa, acesta este obligat sa va contacteze telefonic, iar in cazul in care nu puteti fi contactat(a) coletul se va intoarce in centrul de livrare, urmand ca sistemul de livrare sa inregistreze o noua impunere de expediere
  • Coletul va fi păstrat 7 zile
  • Comenzile primite vineri dupa orele 17:00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Pentru comenzile din afara țării, livrăm cu DPD Curier Internațional cu costul de 18EUR și timp de livrare de 3-5 zile lucrătoare. Plata se face cu cardul în momentul plasării comenzii.

Opțiuni de Plată

Cea mai populara și sigură metoda de plată, preferată de peste 70% din cumpărătorii noştri. Platiţi produsele la livrare prin agenţii companiei de curierat. Totuși avem disponibilă și plată cu cardul, PayPal sau transfer bancar.

Întârzieri

Pot apărea întârzieri în livrări din diverse motive: condiții meteo nefavorabile, clientul nu este de găsit, sărbători legale, accidente sau motive tehnice. În cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste vă rog să ne contactați pentru urgentarea livrării.