Compoziția benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeași cu cea folosită de medicii stomatologi. Care este diferența? Aceleași rezultate la un preț mult mai mic. Crest Whitestrips aparține companiei Procter & Gamble S.U.A. Calitatea produsului este testată de timp. Din 2001 pe piața S.U.A.

Recunosc că m-am îndoit de produse, însă după tratamentul complet este ca și cum mi-aș fi albit dinții la stomatolog, doar la un preț mai ieftin. Succes în continuare!

Carmen M. / București

Benzile sunt extraordinare! Rezultate rapide și în cazul meu nu au fost dureri deloc. Recomand cu mare drag!

Raluca C. / București

Crest produce benzi care pot fi purtate 30 minute sau 60 minute pe zi pentru mai mult comfort. Produsele noastre conțin același ingredient ca și cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dinții.Toate studiile producătorului arată că Crest Whitestrips nu pune în pericol smalțul dinților.

Rezultate vizibile pot varia de la o persoană la alta, dar majoritatea persoanelor încep să vadă rezultate până la jumătatea ședințelor, cu rezultate incredibile după încheierea tratamentului. Dacă timpul este o prioritate, vă recomandăm să încercați Crest Whitestrips Professional Effects, pentru a vedea rezultate în doar 3 zile. Orice sistem de albire de dinți Crest Whitestrips vă oferă dinți mai frumoși, vizibil mai albi, garantat!

Garantăm că orice produs Crest Whitestrips albește dinții. Crest Whitestrips 3D Whitening Boost nu numai că albește dinții dar îi protejează de depunerile de piatră (tartru).

Dezlipiți

Pentru a obține rezultate mai bune și mai puternice, nu vă spălați pe dinți înainte de a aplică benzile. Deschideți plicul și scoateți benzile. Dezlipiți benzile de suportul de plastic.

Aplicati

Aplicati partea cu gel a plasturelui pe dinti. Aliniati plasturii cu linia gingiilor si presati usor pentru un bun contact cu dintii. Indoiti restul plasturelui in spatele dintilor pentru a ramane in pozitie.

Zâmbiți

Purtați benzile timp de 30 minute (sau 60 minute), o dată pe zi, apoi indepărtati și aruncați la gunoi. Dacă observați gel pe dinți, periați, clătiți sau ștergeți.

Toate produsele Crest Whitestrips sunt ușor de folosit, le puteți folosi aproape oricând și oriunde. Le puteți purta în timp ce:

Faceți duș / vă pregătiți dimineață
Verificați căsuța de email / navigați pe internet
Mergeți la muncă / conduceți mașina
Vă uitați la TV / citiți / vorbiți la telefon.

Plasturii subțiri, ușor de purtat, oferă un ingredient de albire care protejează smalțul și care nu va dăuna lucrărilor protetice sau obturațiilor cu compozit. Dacă aveți lucrări protetice sau pete în urmă tratamentelor cu medicamente puternice, vă rugăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră stomatolog dacă folosirea tratamentului de albire este în regulă.

Crest Whitestrips este cel mai apreciat și cel mai bine vândut produs din Statele Unite.Cu sute de mii de clienți mulțumiți și recomandarea tuturor medicilor stomatologi, acesta este alegerea perfectă pentru albirea dinților.

Alătura-te și tu celor cărora un zâmbet alb strălucitor le-a schimbat viața.