Compozi╚Ťia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceea╚Öi cu cea folosit─â de medicii stomatologi. Care este diferen╚Ťa? Acelea╚Öi rezultate la un pre╚Ť mult mai mic. Crest Whitestrips apar╚Ťine companiei Procter & Gamble S.U.A. Calitatea produsului este testat─â de timp. Din 2001 pe pia╚Ťa S.U.A.

Recunosc c─â m-am ├«ndoit de produse, ├«ns─â dup─â tratamentul complet este ca ╚Öi cum mi-a╚Ö fi albit din╚Ťii la stomatolog, doar la un pre╚Ť mai ieftin. Succes ├«n continuare!

Carmen M. / București

Benzile sunt extraordinare! Rezultate rapide și în cazul meu nu au fost dureri deloc. Recomand cu mare drag!

Raluca C. / București

Crest produce benzi care pot fi purtate 30 minute sau 60 minute pe zi pentru mai mult comfort. Produsele noastre con╚Ťin acela╚Öi ingredient ca ╚Öi cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi din╚Ťii.Toate studiile produc─âtorului arat─â c─â Crest Whitestrips nu pune ├«n pericol smal╚Ťul din╚Ťilor.

Rezultate vizibile pot varia de la o persoan─â la alta, dar majoritatea persoanelor ├«ncep s─â vad─â rezultate p├ón─â la jum─âtatea ╚Öedin╚Ťelor, cu rezultate incredibile dup─â ├«ncheierea tratamentului. Dac─â timpul este o prioritate, v─â recomand─âm s─â ├«ncerca╚Ťi Crest Whitestrips Professional Effects, pentru a vedea rezultate ├«n doar 3 zile. Orice sistem de albire de din╚Ťi Crest Whitestrips v─â ofer─â din╚Ťi mai frumo╚Öi, vizibil mai albi, garantat!

Garant─âm c─â orice produs Crest Whitestrips albe╚Öte din╚Ťii. Crest Whitestrips 3D Whitening Boost nu numai c─â albe╚Öte din╚Ťii dar ├«i protejeaz─â de depunerile de piatr─â (tartru).

Dezlipi╚Ťi

Pentru a ob╚Ťine rezultate mai bune ╚Öi mai puternice, nu v─â sp─âla╚Ťi pe din╚Ťi ├«nainte de a aplic─â benzile. Deschide╚Ťi plicul ╚Öi scoate╚Ťi benzile. Dezlipi╚Ťi benzile de suportul de plastic.

Aplicati

Aplicati partea cu gel a plasturelui pe dinti. Aliniati plasturii cu linia gingiilor si presati usor pentru un bun contact cu dintii. Indoiti restul plasturelui in spatele dintilor pentru a ramane in pozitie.

Z├ómbi╚Ťi

Purta╚Ťi benzile timp de 30 minute (sau 60 minute), o dat─â pe zi, apoi indep─ârtati ╚Öi arunca╚Ťi la gunoi. Dac─â observa╚Ťi gel pe din╚Ťi, peria╚Ťi, cl─âti╚Ťi sau ╚Öterge╚Ťi.

Toate produsele Crest Whitestrips sunt u╚Öor de folosit, le pute╚Ťi folosi aproape oric├ónd ╚Öi oriunde. Le pute╚Ťi purta ├«n timp ce:

Face╚Ťi du╚Ö / v─â preg─âti╚Ťi diminea╚Ť─â
Verifica╚Ťi c─âsu╚Ťa de email / naviga╚Ťi pe internet
Merge╚Ťi la munc─â / conduce╚Ťi ma╚Öina
V─â uita╚Ťi la TV / citi╚Ťi / vorbi╚Ťi la telefon.

Plasturii sub╚Ťiri, u╚Öor de purtat, ofer─â un ingredient de albire care protejeaz─â smal╚Ťul ╚Öi care nu va d─âuna lucr─ârilor protetice sau obtura╚Ťiilor cu compozit. Dac─â ave╚Ťi lucr─âri protetice sau pete ├«n urm─â tratamentelor cu medicamente puternice, v─â rug─âm s─â v─â consulta╚Ťi cu medicul dumneavoastr─â stomatolog dac─â folosirea tratamentului de albire este ├«n regul─â.

Crest Whitestrips este cel mai apreciat ╚Öi cel mai bine v├óndut produs din Statele Unite.Cu sute de mii de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi ╚Öi recomandarea tuturor medicilor stomatologi, acesta este alegerea perfect─â pentru albirea din╚Ťilor.

Al─âtura-te ╚Öi tu celor c─ârora un z├ómbet alb str─âlucitor le-a schimbat via╚Ťa.